Dec 20, 2008

FOTOGEDIKS

As i said before, lepas je nengok muvie Histeria tuh, kitorang g jenjalan hirup udara segar kt Tmn Klcc tuh..
Ntah r, b4 this pun salu lepak ctu. But this time mmg havoc la. Kira entry nih entry foto je la. Byk sgt berfotogediks, ada gak org2 usha perangai we all. Ah lantaklah, go get a life la, we want to enjoy the moment ma...
Yerla, exam nak dekat da..payah lak tuh nnti..
Biar ar we all release2 ape yg tersorok, tersentap di hati. Mmg sgt happy la itu hari. Walopun kan, adik ak sowang je laki yg ikut. Ekekeke
Not my adik la actually, he's my clssmate. Tp dia mcm adik sy. Lyn pics sajork la.Sempat aku menari inang tau...tgk nih...Aku yang histeria kot...kat tengah tuLast skali kena kuarantin bab cite Quarantine tuh..(eh, best tau citer tuh)they are all my besties kat kolej..ada ramai lagik, tp dema tak follow kan...
kitowang satu klass mmg muhibah punye..
lagi2 bab2 ada quiz kan...mmg kitowang "muhibah" la sgt..
okeh ler kan, jgn "musibah" sudeyh..
I LOVE THEMp/s: actually berlambaks lagi gamba, tp korang takkan hingin nak tgk nyer..aku combined kan dr 3 camera berbeza, sumenye nak dekat 190++ images yg we've took..

Oh tak kisahlah..bukan pakai KODAK pun...ekekeke
kalo tak bankrap nok oi...

12 comments:

Cakap Kosong said...

sker tgk gambar korang yg tgh pegang besi tuh........

S Y A M I R A said...

sronok tngk korunk brgmbo..
huhuhuhuh..

jot said...

napa gamba aku teda kat situ?

~alaaaaa~

farah amoi said...

nyampah tul!!
blogger makin gilos la ni
nak publish msg pon susah!

nad,
agak-agak ler....nepalese kat taman KLCC tu makan ati x tgk kowang wat aksi memcm ni????

ye a
kowang p ber-photoshoot kat tempat warga asing melepak tu
harusdiorg jeles bangat ngan kowang!

ab said...

:)

suw said...

wau..byknyer amek gmbar ..kagum kagum

cokolat said...

amboi anak2 dara ni... kemain posed yer... teringat time akak mudo2 duluuu... mmg gila posing!!!

z@md0tc0m ^^ said...

Gambar kat jambatan tuh mcm dlm penjara lak tengok ^^


p/s: tgh kumpul duit nk beli DSLR

Diana-k said...

time korang tgh2 possing niee ader dgr lagu kuch kuch hota hai akkk????????

chronicles of angelzz said...

tu diahh, orang2 mengganas stahun x jumpa kamera... hu2

apa2 pown gegambar uollss nampak comel...
nak2 tuan rumah sendri yang memang da cukup comelll... oppsss

tigrismalaya said...

cerianyer korang sume...

harus mak terkenang zaman lampau mak itiew...

cendawanintim said...

dah hapdet rupanyer adik aku nih...ingatkan membizi ngan exam lagik...

have fun!

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar