Dec 13, 2008

AWEK SGT JIWANG DAN UDANG BERPERASAAN

Selalu aku dapat email yang bapak melambak dan kelakar2, yg ngeri nak mampus, yg kesian, yg mengspam( g matilah ko). But this time mau kongsi lagik alkisah seorang awek jiwang nak mampus. Yg menyayangi 'balaks'nye sepenuh hati. Oh, U JUMP, I JUMP! Amacam? Terharu tak mamat sekor yg bernama Is kat luar tu? Hauk ler awek kamu..hikhik. Chenta mati tuh..taik gigi pun rasa coklat. Aiyarks. Lariksss. Another one,Rasa menyampah? Rasa terbakar? Ahaha, bior le, udah die chenta bgt sama itu Is. Ekekeke. Muge berkekalan sampai akhir hayat la ye. Ekekeke.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Satu email lagi berkenaan seekor udang yang mempunyai perasaan. Perasaannye lebih lagi drpd si awek kat atas nih. Sampai ternyata di atas kertas perasaannye. Chentaku bukan di atas kertas.Hamek ko..makan menda nih berjaga-jaga sket. Udang tuh berperasaan tau....

15 comments:

pemikir lapuk said...

hahaha kelakar...siap plat nmbor lagi tu...mudahan satu hari aku tjumpa juga kereta tu....hehehehehe
(kalau ko jadi awek dia apa perasaan ko?)

hati2 dgn udang tu dia spit nanti....hahahaha

Nad Eusoff said...

hahahaha...giler pompuan yg jiwang tuh

z@md0tc0m ^^ said...

hahah ^^
nasib baik pendek je..kalo 5 muka surat maunya kena buat sticker sampai cermin depan ^^

kalo nak makan udang tu kena la jaga perasaan dia dulu..takut nnti dia terkecil hati lak ^^



p/s: suka baca komik misteri bercakap dengan udang ^^

Tijah Lawa said...

wakakakaka....

pada keluarga udang diluar sana... tijah mintak maaf. baru makan udang petai tadik.

farah amoi said...

hehehhe
ntah ape nye jiwang ler

Cakap Kosong said...

ko lenkali , bleh tak snap gambar owner keter tuh...nak gak aku nengok rupernyer!

cokolat said...

kereta itu... sesuatu! ni kalo ada laki yang dah buat salah dengan bini.. leh buat gini ni...

chronicles of angelzz said...

wahhh romantis skali er uollss...
xper xper lpas nie i nak swuh kasih buat begitu jagak, hurm buat lebeyhla kekekeke...

i ader hadiah ntok uollss sila ke istana maya weollss yerk kekeke tuntut jngan x tuntut... buat jngan x buat heeee

ladyell said...

haha ni baru namenye lawak bodo...oopss sori terlebey ke akak nih.

Diana-k said...

is tu iswara kot...the car itself... aiyakkkkk

chotz said...

duhhh... adeka spesis homosapien ini wujud di bumi mesia?? x dpt diterime akalku... woi, cik kak, nk jiwang pon berpade2.. *uppss!! teremo disini plak!!!*

adie_kun said...

tak bleh blah betul la..

jiwang bebeno..

huhu~~

(^_^)V

perasaan udang..
sape makan apa jadi ek..

hahaha

tigrismalaya said...

ayyyoooo...mak tak penah nampak ader org letak ayat2 puitis tuk pakwe/makwe sebagak alam sepenuh2 cermin blkg!! sentap 3saat...jpj nak saman pon terkesima..

tigrismalaya said...

....hmmm mungkin betul is tue utk iswaranyer...kotyer pon perluker sebegitu??

tetiba teringat member baru nak kuar keta wira dulu pon bagi satu gelaran pada keta a.k.a makwenyer...weols sume ingat dia nak kenalkan makwenyer...hampes..

effie said...

terguling2 aku baca...
perasaan udang..
hahahahhaa...
laugh out loud..
lawak seyh...
tak ley blah..
hahahahhaha...

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar