Nov 20, 2008

TEBAKAU?

Entry nih pendek je. Sbb nih hanya selingan tapi buleh dikongsi kot.
Siang tadi ak tak ke kolej..atas sbb2 tertentu.
But my niena yg baru balik dr bandung tuh pegi lak.
Then around pukul 1 tengahari gituh she smssed me.

berbunyi:

"nad, klmu terbkr'

Ak relaks je baca. Bila ak tenung2 balik...hah???terbakar?
Kolej ak terbakau?
terbakau?

Then sms niena, dia ckp tingkat 4&5 wisma Havela terbakar. Ada 7 lori bomba. Aih..cam siyes jek bunyi. Ak wisau gak.
Then niena asked to cal her.
Bile ak call dia, bukan dia je yg sibuk ckp ngan ak, tetapi si Yasmin juga ada menseybokkan diri. ngahaha..baru sehari tak dtg Yasmin da rindu ak.

Okeh, back to the story, Niena ckp dorang sume kat luar bangunan. Dlm tipon pon ak dgr cam bising giler. Then niena ckp:

'Nad, arini makcik buah kaye!" haha ak pun gelak lam tipon. Sbb ak da dpt tgkap. Kat luar Havela tu ada auntie jual buah. Then bile dorang sume kumpui kat luar, hah, maju lah bisness buah ini hari.

Ok, niena ckp dia ada snap few pics ttg insiden ini. Akan post di next entry ye. Tunggu dia buntooot gamba2 tu kat ak dulu. tataAbove is Wisma Havela Thakurdas. tmpt gwe belajau.

Scroll down if u blom lagik bace previous entli.

19 comments:

suw said...

terbakar teruk ker? ade org tak lam tuh..uishhh, bahaya toll

Nad Eusoff said...

SUW- not sure..besok baru nak pi tgk..
huhu tp tak ada org la dlm tuh..sume dah bejaye dihalau kuar

shafa said...

terbakau....
ada masuk beritau tak...
heheehhe....

Nad Eusoff said...

SHAFA- oh tak tgk beritau la pulauk..wahah

YOamikutdare said...

mencelah: nasib baik lift tak rosak, kalau tingkat atas sekali mau menyumpah sampai bawah... heee...

farah amoi said...

wahhh
terbakau coz NAD ponteng kelas ker..?

lekas NAD g ambik statement !

cokolat said...

nok.. apsal terbakar ni?? mogok keeee????

buYut Gurl said...

gempak la bangunan tggi melangit trbakar..
so, korang nye level ade prob x?

Julicious™ said...

Huh??
Tebakau?
Cmne lak leh tebakau?
Haha..Ni mesti kaw pi sabotaj kt tgkt 4 ngn 5 tuh! Ha3..
Kaw pi cmpak mercun kn? kn?
Ingat aku x nmpak pew..XP

chronicles of angelzz said...

uollss mcm knal sajork tempat itew...

tigrismalaya said...

tebakau...fobia tul ngan kebakaran neh...sila citer bila dpt full stori kelak...

pemikir lapuk said...

nasib baik anda tak ada kt dlm tu...hehehehe

Nad Eusoff said...

UNTUK ORANG2 DI ATAS- sy tak dtg kelas haritu sbb sy yg suroh org sy bakar tempat tuh..wahahahah...mane duit ptptn aku!!!

ngahahah..takder la...kebetulan tak dtg pada hari trbakar lak..
huhu

cendawanintim said...

owhhhh, nad blajo kat situ erk...

teruk ke tebakau??

AlexAlabasta said...

Whats the latest updates pasal kebakaran tuh?

antalya said...

cepat la tepek pics terbakar tu dik

Cyberwira said...

apa yg terbakau tu syg? hehehe. Hati abg wira ni pun terbakau gak..kekeke

z@md0tc0m ^^ said...

ermm..camana leh terbakar lak??


p/s: suka sotong bakar ^^

Cakap Kosong said...

rezeki nak ngular luar bangunan namanyer!

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar