Nov 29, 2008

DUA DALAM SATU

Adoi..lame gila ak tak update sebarang entry kat sini. Kat comment box akak2 vogue telah menyuruh ak letak pics tebakau tu kan..but actually its not dat bad lah tebakau itu..just suis tebakau..niena yg snap pic pun kata asap tak clear pun lam camera..ahaha..but as promised, here some pics..byk gamba org je la..

Ak lama tak update kerana kebizian yg amat. Settlekan assignments la..ada haritu tarikh anta asgt berderet..in a row tau..sabar je la..ahak..
Nih sementelahan weeknd yg ak berjaya update nih..inipun dah skip 2 kenduri kawen rini..sok ada lagi dua kenduri kawen..
oh budak cuti sekolah..so musim berkawen la pulak kan...


The building..see..asapnye tak clear pun..Koloni semut dalam bangunan Havela..ahahaDan auntie buah yg kaya pada hari itu..ahaha...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Okeh citer lain lak..
Ak jarang update nih sbb umah ak tgh renovate..sgt lah malas okeh nak on9 dalam keadaan berabuk-abuk..
So ini progressnye setakat ini..
Okeh..ini aje yang dpt diletakkan setakat ini..akan update lagi okeh..
miss u all blogger2 sekalian...muah muah

14 comments:

Pink Mama said...

yay...adik akak dah update. Ehh...rumah renovate Nad duduk mana sefamily?

farah amoi said...

haahh..lama nye x update..
tp x update sbb bz study...d maaf kan..
ye lar..tu utk masa depan kan
xde ilmu...camne nak cari makan..nak berblog..bebila oleh kan..
hehehhe
wahh..rumah makin besau...senang le nak buat kenduri kendara nanti
hehhehe

izman said...

salam singgah.

api dan asap ni walaupun kecik kena hati2, kang rentung.

Nad Eusoff said...

PINK MAMA- nad stay kat umah tu jugak..tp macam pelarianlah..wakaka

FARAH AMOI- kenduri kendara? woho...sape punye kenduri? ekeke

IZMAN- betul2..jgn sgka kecik api tu takde ape2..sekali sambar melayang

pemikir lapuk said...

renovate smax yg boleh nmpak..

Pink Mama said...

Nad...Akak nak bagi award kat Nad ni...collectlah ya kat blog Akak :)

Cakap Kosong said...

nokkkkkkk.....memang hazab okeyy, kalau duduk kat umah yg sedang di renovate.

Diana-k said...

uilkk dik..mane ko pegi dikkk?? ilang tak ngupdateee??

AlexAlabasta said...

Huh~

Ingatkan makcik bah tue yang bakar rumah, mane tau bisnes tak jalan. She jumped the sharklah! Baru best~

Diana-k said...

naddd anda telah di tag!!!!!
muahhhsss!!!

cendawanintim said...

yeaaayyyyyy, dah hapdettttt!!

wahhhh, beso tu rumah nad..

tigrismalaya said...

akak pon beberapa hari nie jrg online..malas tul..

uma dah siap renovate jrg lupe jemput dtg..muahahahhaha..ofer diri sendirik penuh yakin..

buYut Gurl said...

renovate umah nk buat kenduri kawen ko ke dik???
larikkkss!!!!!!!!

ita.itu said...

oh reno umah ek...sure habuk ek..adoila

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar