Nov 8, 2008

STORY HARI SABTU

Sabtu lalu ak ke UK's Education Fair kat KL cnvention centre. Alkisahnye si dia nak survey pasal University of Glamorgan yg ada offer course yg dia amik skang kat MIAT. He's planning to wat his degree there lah...if ada rejeki kan syg?

Alkisahnye ak dah plan nak gerak ngan si dia kat KLCC, dah lama dah we all plan. Kebetulan ada Edu Fair nih..Tp Niena, my best fwen tuh sebuk je nak dating kat tempat sama gak. Habis je exam saturday arituh, we all terus catch LRT, smpai KLCC je dia sebuk nak nengok laki ak. Ak nak nengok laki dia, dia tak kasi! Sabar je la. Alasan dia, dia nak say hi kat 'si dia' ak, then baru nak gerak ngan laki dia. Ak punye lah jenguk sane, jenguk sini, dia nyorokkan laki dia. Huh, sabar je la.

Okeh pas niena gerak ngan Mr. K dia, ak gerak ar ngan si dia @ laki @ Mr. E ak nih. Dari lam lrt dia msej ak kata laporrr..laporrr.. So kitorang mam kat Pizza Hut. Kenyang gilos. Only then we all gerak Convention Centre. So memacam U n Kolej yg femes kat UK bwat pameran kat situ.
Dialog ak dan Mr. E:

Ak: Tgk U tu...
Mr. E melihat ke arah yg ak tunjuk. Tertera University of Bath.
Ak: Ha, eloklah u masuk sana, kan ke u suka mandi malam buta?

Pastuh jalan lagi. Ak nampak satu benda lagik. Sambil menunjuk lagi ke satu arah.
Ak: Tak pun u masuk sana.
Tertera University of Reading.
Ak: U kan malas baca buku..wakakak..
Mr. E pun gelak bengang.

Jadi, sampai ke hari ini sy tertanya-tanya mengapa Mr.E nak pergi ke U of Glamorgan? Adakah kerna dia suka glamor?(Mr. E jgn marah sy..hehe)Some of the booklets n brochures..
Lepas dah puas round2 dalam hall tuh, kitorang pun pegilah isi survey pasal UK's Edu Fair nih. Beratur punyelah panjang kn..semata-mata-mata-mata nak free gift. Hiks.
And ak ngn Mr. E dpt gift yang sama.Voucher Pizza Hut...(aik, baru je tadik sental pizza hut, alih2 dpt voucher ni lak..bebel ak ngan Mr. E) So next dating kita makan pree lah ye Mr. E? 2 coupons aite? hihih
Korang tau tak, pas survey tuh kitorang kena tanda..hahah
Supaya kitorang tak repeat beratur n wat survey lagik..Sume org pun kena macam ni marr...Ak dan Mr. E menggelar ini tatu nike..hahah
Bold betul ballpen nyonya tuh..ditandanya tgn ak nih..sob...sob...

Sebelum balik (sebab menunggu Niena yg sibuk dating di air pancut luar KLCC tuh) ak ngn Mr. E dah mengaruk lapar semula. Ingat nak minum2 jea..at last mam je yg berat2..hahahMam kyros kebab. Ak mam Lamb spaghetti..sedap woo, black pepper gituh...Dan Mr. E.....With his lamb wrap kebab..dia kata sedap gilos..Balik tuh ak gerak sama ngan Niena. Dapat gak ak nengok laki dia..hahah..Kantoi..

Susah bona nak ngk..at last dpt pun. Nyway today ahad kan? (isk, dah masuk senin ar..dah pagi nih)
Okeh citer sket. Ak g Ikea ngan mak and bro Wan ak...n if i'm not mistaken, ak nampak NH, sememeh takde ye dis time. NH ngan sorang male fwen...ak rasa memang dia, mak ngn abg ak pun kata tu memang dia..
Haih, sempat gak g Ikea ek...beli barang for rumah baru ke???

Apapun ak kesian gilos ngn Abby. Kak, moga cepat selesai masalah ye kak.

24 comments:

Cakap Kosong said...

Wah! muka ko ngan MR. E seiras sungguh.............org tua2 kater jodoh kuat tuh!

suw said...

jupe NH..sib baik die ngan kawan laki..kalo ngan pompuan sah ngan memey kekekeke..gosip btolla ek :P

Nad Eusoff said...

CAKAP KOSONG- heheh..sesuatu nih!

SUW- gosip pagi buta namenye nih..

IBU KUMBANG said...

aku setuju ngan akak aku, muka ko sama ngan MR E tu... wah ada jodoh ni... dedua rasa nak cubit pipi.

Pink Mama said...

wah makan kyros kebab faberet Akak tu :) Comel jer couple ni ekk

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

aku suka baca n3 nih...he he he.

sepadan tul la.korang berdua nih...

z@md0tc0m ^^ said...

sedapnya kebab! ^^

p/s: suka kebab ayam ^^

tigrismalaya said...

bagus pendatingan korg nie...datang berilmu katanyer...wah nok, uols berdua memg seiras...baik dua2 poie uni of glamorgan tu..bertambah glamor laa nanti

buYut Gurl said...

bercita2 besar ye MR. E..
bagus2..
bagus tuk korang nye future..
apsal x serang je NH tu!!!eee...geramnya!!!!!

bungaditepijalan said...

muka sama.
wish all e best for u both!
:D

pemikir lapuk said...

belajar kt uni oo midvalley....best hahahahaha

Nad Eusoff said...

IBU KUMBANG- syg, larikk jom, akak nih nak cubit pp ;p

PINK MAMA- kyros kebab mmg sodap!!

CIKGOODEN- eheh, sepadan ke??
ooppsss!

ZAMDOTCOM- oh kamu suka ayam, tp sy suka kambing..ngengeh..tp dua2 pun sodap

TIGRISMALAYA- pendatingan yer? hiks..

BUYUTGURL- okehlah akak suro serang dia, ada ke my bro suro sy tgkap gamba ngn dia..sumpah saya ludah nanti. hiks

BUNGADITEPIJALAN- thnks, gracias, mekaceh...

PEMIKIRLAPUK- adui..kalo ke mv ke movie la jadinyer..

K.Jah said...

a'ah la..seiras. senada & seirama. sehati & sejiwa.

*over ke aku nih?

Nad Eusoff said...

K.JAH- over sgt la tu kak..hikhik

cokolat said...

dek... muka ko mmg seiras dek... betul kata ck... org2 tua kata.. mmg ada jodoh!!!!! jodoh kuat tuuu.. akak doakan.. aminnn...

osama bin lodeh said...

jodoh kuat cam ape erk??
ade cam otomen ker???
i noe la kebab tu shodap.
minta sket.
i noe MR. E tu gay ar.
bahaya ler camni.
Sape nak cubit pipi tu silakan jer la.
tak slh.
bkn slalu pun.
wah!
MR. E memang gue knal bangat.
dier memang glamor loe.
dier artist.
next year rekord album dah nie.
harap maklum.

Nad Eusoff said...

OSAMA BIN LODEH- hehe..kamu nih...
saya kenalllllll sgt kamu nih...
hehehhheheh
mwah mwah

tigrismalaya said...

nad - akak ader tag ko..akak tau ko tak beronline sgt beberapa ketika nie..kalo dah free nanti jawab tag akak okeh ~ sila amek under n3 tag about relationships..

Nad Eusoff said...

TIGRISMALAYA- okeh kak, kalo sy pree ahad sy akan menjawab soklan 'pekse' itu. hihih

mummysya said...

shedapnya Lamb spaghetti tu....

jot said...

makan2 sedap2....


weh! lenkali tapow untuk aku seh...


ingat JOT ingatlah kebab!

hahaha~

adie_kun said...

salam..


wahhhhhh....

sedapnya... huhu~
i like....hehe

erm.. ni adie...
with new blog... Raja bulan blogspot.... pape pun keep in touch ya nad..

ita.itu said...

spagett kyros kebab sdp tau.akak pun kalo mkn situ, oder tu jek

Nad Eusoff said...

ITA.ITU- mmg sedap giler..geram jer ngk

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar