Oct 26, 2008

PERGH..TAK TIDO MALAM!

Dis week ak memang bz ar, weekend cam tak weekend je, deepa cam tak deepa je.
Ye ar takde org adiah muruku. Hiks..
Kerja dah la melambak giler..siapkan slides general bio, biostat smpai 15 graf kena buat, study tak study lagik for kuiz General Bio yg covers about 9 chapters.

Today, ak g plak open house kat Merbau Sempak( will post in another entry, pasal ada sumthing yg relate to the previous entry). Balik je dah dekat kol 9 mlm.
Tp kan, balik2 je kan. Ada nih kat umah ak.Terbeliak mata aku deng...
Dats a sony bravia, and yg ak tekujat tuh yg menda bawah tuh, yg ada gamba pepuan seksi tuh.
Dat one is PS3 lah!
My bro bought 'em..ntah duit jatuh dari langit ke hapa!
Gilerxx..siyesly ak mmg tak minat game, but when it comes to PS3 sebijik duk melintang dpan tv, agak naik juga nafsu utk menerai..
hamek ko, ak main game Star Wars smpai buntang piang!
Hiks..

Best ow..men debik2 pukui2 menatang lam citer Star Wars tuh..i picked Darth Vader as my character..best! Hiks..
But my bro said nak beli game dia nnti masak ar, takde yg ciplak, sume ori...hehe

Yg cover pepuan seksi tuh bukan ape ye anak-anak..
Masa beli tuh Cina tuh cakap better letak cover for the PS3, sbb nanti kalau calar luarannye, takde value dah biler nak jual kat saper2...
huhu..
but y kena pepuan seksi???
eh, abg rani? can u explain it to me?
hahah

Lantaklah..yg penting ak dah cop mohor nak men malam nih..
My homeworks, tunggu yea, nnt ak settlekan kamu, ak nak mengdiscover ps3 and this sony bravia dulu..

20 comments:

cokolat said...

wahhh... dek... pasni jgn jadi pemain ps3 tegar lak yer!!!!

Cakap Kosong said...

ko kena buat jampi serapah sebelum main ps3 tuh.....kalau tak ko jadi ps3 tegar nanti.........

Nad Eusoff said...

COKOLAT- hish mintak simpang..huhu
nnti study ntah kemana

CAKAP KOSONG- jampi ape kak? nang butinang pui kutipui ke?
hahak

Mummy Cool said...

hahahaha.. jgn tak update blog lepas ni udah lah ya... dok asyik main ps3 je tu... hehehehehe

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

ko layan sampai buntang piang?...huk aloh.

asgnment ko letak tepi aaa?...
tapi blog jgn tak hapdet aaa.

selamat berjuang...

Pink Mama said...

wah...bestnya. nak tumpang main gakkkk. rumah Akak, Ayah bebudak ni tak nak beli sebab tahun depan Abang exam :(

cendawanintim said...

haaaaaaaaa kan, men game nih memang berhantu..akak ko jer yang berebut ngan anak nih...harus beli satu lagik pasang senyap2 lam bilik!

Nad Eusoff said...

MUMMY COOL- eh, blog ni macam suami kak..mesti diupdate selalu..heheh

CIKGOODEN- hiks..jgn riso..sy akan terus berjuang di medan blog ini, bkn saja di medan ps3

PINK MAMA- hmm, jgn bli agi kak, nnt ntah kemana buku si abang tuh..hiks

CENDAWANINTIM- ohoh, ler..akak berebut ngn anak upenye..
apa lagi kak, beli jgn tak beli..

Cyberwira said...

Nad belajar Bio ke? siap ada Biostat lagi tu.. subjek yg susah gak tu.

Julicious™ said...

Wawawah..
Best gler ko..
Cmni nk slalu la dtg umah kaw..hahaha..
Hum..tpi apsal abg kaw letak natang2 tuh kat umah kaw?
Apsal x ltak kat umah die sendirik?

Letting the time pass me by said...

Waa .. mesti best dapat main PS3 ..
Tapi PS3 nie kena beli DVD original kan.. tak boleh main pakai DVD pirate...

chronicles of angelzz said...

wahhh jeles jeles jelss!!!
xpa uollss i akan gigih cikcurr untuk mncari duit then boleyhla beli juga yeaa :P

Nad Eusoff said...

CYBERWIRA- yup, nad belajar biostat, biokimia, immunology..fenin dekh

JULICIOUS- now kan my bro stay dengan ma pa in law dia, so dia nak letak mana brang2 yng dia beli sbb umah tuh pun dah ada menatang yg same..dia prepare utk rumah baru dia nnti. tp ak ngah ngecek mak ak bli gak tv nih..hihih

LETTING THE TIME PASS ME BY- yap..itu yg masak kalo nak beli game tuh..hiks..

tigrismalaya said...

wah wah...main ps3 yer..ni laa budak2 jaman skunk..lepas main ps3 jangan lupa cari kayu api!!! lalalala..

z@md0tc0m ^^ said...

owh no..
PS3 tuh idaman aku yang belum dapat ku capai lagi..huhuhu..
bile la agaknya dapat aku sambar seketul?? huhuhu ^^

ita.itu said...

peh..ps3 tuh..mahal tu..kimslam la kalo nak suruh akak beli

rOhock said...

nak main jugak....

pemikir lapuk said...

teringat..masa kecil dulu...beli bsikal..kemudian balut semua palang2 bsikal tu dgn kain..hahahaha takut calar ....hahahahaha

Diana-k said...

uilk....
habis laa melekap2 kat tv tuh...
huhuhuh

buYut Gurl said...

ceh..apa la..cuba la ambik gambar nenek tuaseksi, msti sorang umqt pun xingin nk pegang..
akak xreti la main ps ni..g ps(petaling street) tau la!!!

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar