Oct 25, 2008

ANUGERAH...HIKS

Wohoh...tak sangko yo, dalam usia kejagungan blog ku ini, dapek gak award dari kakak kesayangan. Kak Ell yang telah memberi award ini pada ak..heheh

Maceh kak ell! Muah2x.. Cool sgt ler blog ak ni ek? Nyway kepada kak ell, patik pacar yg hina ini ingin mengucpkan setinggi-tinggi terima kasih atas pemberian kak ell ini. Sepersalinan baju diraja takde ke kak ell??? hiks...


Pelbagai pahit getir byk dilalui ok mase nak wat blog ni..walaupun pahitnye tak berapa pahit sgt..tawar2 jek..
Ok, maceh kak ell, maceh....

Another side of this posting, i want to share a view i took few weeks ago at Alpha Angle Wangsa Maju. Masa nih hujan panas.

Langit gelap tapi at the same time building alpha angle tuh still terang dek siraman cahaya matahari yg tersorok.
Oh, yg putih ituh? Hiks, inilah akibatnye kalo tak pro amek gamba. Lalu termasuk la kapla Niena ku syg di dalam gamba yg chantek ini. hohoh..tak guna punye camera (ceh, alasan nak dslr! wuwu!)

9 comments:

Cakap Kosong said...

ko jgn nak menyalahkan camera plak.kamera tu , tak salah aper2happy deepavali!

cokolat said...

tahniah dpt award gitu... nok.. lama ok tak g jj situ... padahal itu dulu tempat bermanjan sebelum jj kepong!

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

ujan teruk ker k.l..
isk..isk...

Mummy Cool said...

selamat bercuti ya yang.. jgn noty noty tau..!

S h i n o said...

gelapnye awan tu..
raksasa nak turun kot..
mcm cite Ultraman Nexus.. :P

Nad Eusoff said...

CAKAP KOSONG- epi deepa gak kak..hiks byk muruku?

COKOLAT- wah, sudah berpaling tadah ye kamu nokk..

CIKGOODEN- hehe..chekgu nyanyi kot, itu yg ujan trok..
hiks

MUMMY COOL- bercuti, tp hmework bnyk nak mampos. kuiz lagi. nyawa nyawa platipus sudah gwe..

SHINO- hehe..otomen turun? haiyarkkss,,lari mey..

shafa said...

aduihh...xleh tahan....
biasa ler amatur..
xpe cube lg yer...

pemikir lapuk said...

tahniah....jgn lupa diri ye bila trima angerah hhehehehe

buYut Gurl said...

scary nye tgk...kuasa Allah...

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar