Jun 12, 2008

HAH? BIAR BETOL?

Ha, this time aku nak kongsi ape yg tlah ku lihat di satu website nih. U olls kenal kan dia nih?
Our Ratu Pecut in Sukma 2002. Petra Nabila.
Dulu heboh diperkatakan yang dia nih menyerupai fizikal dan keupayaan seperti seorang lelaki.
Nih pic time Sukma 2002.
Aiseh skali tgk cam mamat blakon citer Ong Bak tu pun ader an??
Time 2002 nih dia masih study lagi di Tunku Kurshiah College( almaklumlah si Petra cayang nih mmg bijaklah budaknya). And lepas jek menang Sukma, Petra terus lenyap dari khabar berita.
Dengar cite dia mengejar impian untuk menjadi pakar forensik (aiseh minat kite same lah).
And aku agak terkujat melihat pics nih. Biar betowl Pet?
Nih lah dia skunk. Sukati korunk lah nak caye ke tak...

Another pic of her.
Alamak...ginilah gaknya kalo org berhenti bersukan. Tak sangka. Ramai yang percaya Petra mampu pergi jauh dlm bidang sukan. Jadi kepada atlit negara, bersukanlah smpai ke tua. Hah.

Apapun, kalo dia senang dengan keadaan dia sekarang, it's up to her. Yang penting hati, kan...Kita doakan aje dia berjaya dalam pape bidang pun yg dia ceburi...

p/s: Petra, siyes ke nak jadi Forensic Specialist?? Nak join....heheh


Sumber dari: Skycrewz Network

4 comments:

Julicious™ said...

Huh??
Tipu lah ko..Xkan tu die..
Awat buruk sgt??
Dlu 'hensem' aje..
skunk tetek pon dh timbul..ape cer?
Klau nk berubah tu biar la berubah yg elok sket..haha..
X cye ah..

Nad Eusoff said...

tul..
nih sumber yg leh dipercayai...
mmg ramai org kata...
kalo atlit nih, dia kene tros bersukan.
once depa stop, kembanglah jadinya.
tk tipu beb.

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot

Mrs Dinzyl said...

Nad Eusoff : Btol tuu... Mmg org atlit klu bhenti sukan, badan akan naik u... I pon tergolong dlm tuu jugak.. huhuhu... Time sek dlu sempat la wakil utk peringkat state... Abis2,smbung blaja, main lg sukan... Badan maintain lg... 60 61kg je dlu... Abis blaja, keje n kawin. Dlm keje ade jugak main sukan, tuu pon sethn skali masa ari sukan opis wat.. 4 thn lepas mmg pencen secara rasmi sbb lutut terkehel. Pastu stop sukan dapat anak skrg dah sepasang tp badan ya Rabbhiii... 82kg dah u. uhuhuhu...

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar