Jun 12, 2008

ANAK KUNTILANAK YG HOT

Haha..mek ko segedebuk. Dush! Dush!
Aku nak kata tekujat bangat tuh, nggak ader la...
Tp lemah urat kentut dan sendi ketiak tu ader la sket tgk menda2 "astaghfirullah" kat bawah nih.I'm not saying dat this is really her. It's up to u olls tu judge these by yerselfs. Kalo ada yg masih kelam dalam kelambu bachen kencen tuh, nih some of the reviews bout this pic.
1. Ramai kata nih minah yg blakon citer anak pontianak yg namanya Mia tuh. Nama betulnye Zarina An Julie (heit Julie, femes name ko??)
2. Korunk jgn ah terlalu menghentam sgt ye.
3. So yg dah jamu mata nih, bawaklah istighfar barang beberapa kali ek...hihih.

Jap! Nanti. Der lagik nih.
Ha...okhe...dah dah. Istighfar balik k. Ya ampun...aku hanya post ini wat saja2 je. Sumbernya still dari Skycrewz.

Okie..da...

p/s: hot gak minah ni. nak no contact no? mintak ah kat nenek dia...ngehngeh

4 comments:

Julicious™ said...

Oi..beragak ar..
Tau la tetek cantik..jgan ar nk show off cenggitu..
Ni la bakal penghuni neraka nnti..ops..haha..
Dh la penah buat hal sblom ni..
Ni wat lagi..
Hurm..mak pak die x mrah ke?
Atau sekaki je ngan die?
Hurm..wat malu nme aku je..vodo..

Nad Eusoff said...

haha...
berkat nama kaw la tu kot dia jd centu!
hehe no offense!
agaknyer hawt sgt kot name tuh???

enchekchotz said...

hello, 1st timer kt cni.. psl minah ni kn, br je mggu plas kalu x silap dia ngaku ni gamba dia.. dan kalu x silap lg, ni kat rave party in telok kemang, PD.. party ni pon jdk issue hot kt n9 ni coz pnoh botol arak after dat..

btw, sume gamba2 dia (yg bersame mamat x semengah tu) mmg real.. mmg xde kesan superimposed pon.. so lupikir la sendrik.. bkn nk tuduh tp kalu gini la perangai, not impossible la kalu gamba hangat bersama boyfriend (x hangat lgsg) tu mmg ori...

Minister Of Mind said...

ok la nie..

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar