Sep 7, 2008

KEMARUK MUVIE

Selama cuti semester 2 minggu nih, keje aku melanguk tengok muvie jek. Setakat ni aku dah tengok Forgettng Sarah Marshall, Mirrors, 4bia and the latest Death Race. Mak aii abes juge aku joli duit mak pak p tgk wayang. Asyik2 klcc,ts, ts, klcc...hahah

Tak cukup dgn tu ak bazir waktu tidur tgk dvd time midnight smpai sahur pulak.
Ak tengok Rogue, Kl Drift, Love ngan Cinta. Ha, jangan ngutuk ak out-dated lak. Seblum ni memang aku takder masa la nak p tgk Cinta, Love ngn Kl Drift kat wayang. Nih ak dah tengok dah. Puas tau.....menangis. Adoi... Cinta not so touchy la..but Love yes. Lagi2 part Irwansyah ngan makwe dia. Part couple yang ada anak cacat tu. Ngan part Acha ngan Fauzi Baadilaa.
Aku tgk Love dulu. Pastu dah puas, cari dvd Cinta pulak. Pastu satu malam tu, aku repeat tgk dua2 muvie nie. Naik berpinor mateku.
But boleh diberi pujian la filem2 cenggini. Pastu aku memang suka gila ngan citer Death Race. Gempak gilos citer dia. Rasa nak tengok lagi. But someone asked me to watch Babylon A.D. with him. Nnt ku pikir2 kan ya Iq.

Pastukan kat rumah pun aku duduk tgk muvie jugak. Ak tgk Apocalypto two times in two days kat chanel 413. Pastu hari ape ntah aku tgk muvie zombie 28 Weeks Later. Pastu aku korek2 balik dvd2 lame, aku tengok Just Married( my peberet film), pastu Ghost Rider. Alamak ai best giler layan muvie. Bukan apa, bulan pose kali ni hari ujan ma. Talak boleh keluar lumah, wa tgk muvie sajalah. Petang lak kalo rajin ke bazar. Huhu..melayan napsu.

So, kepada adik2 yang akan PMR dan SPM nanti. Jangan ikut perangai saya. Nanti Kimia, Bio Fizik awak hanchor kang sbb tgk dvd maut style macam saya. Saya tak apa sbb saya dah besar. (baru je completely 18 few days ago dah blagak, adoi). Okeh..takmau kacau masa awak-awak. P buat kerja, projek ke, milo panas ke untuk saya sahur nnt. Babai.

1 comment:

muhd epy said...

dada.. nmtg2 cuti 2 weeks..
so padan muka da nek cuti..

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar