Sep 19, 2008

SEBELAS SAILORMOON

Tajuk ni tak buleh bla kan??
haha
Actually kelmarin ada urusan ptptn kat kolej yang ngambek masa agak lame..
So if all of us nak balik, alamatnya kami akan berbuka di dalam bas dgn air liur..
jadi i asked few of my frens tuk berbuka kat luar..
then bukan few yang ikut..
tp dekat 10 org join plas me 11 org jadinya. 2-3 org tidak ada dlm pic ni. Ntah mana depa p. Yang snap pic ni included.Memang havoc la..
Gile punye borak macam orang tak puasa..
(actually ada 4 org tak puasa, haha kantoi)
Sampai ada satu group mamat2 kat belakang we all ngumpat kami2 yg sailormoon ni cakap
"bising betul budak2 pepuan ni"

Alangkah berdesingnya telinga member ku yang mendengarnye.
Aku pun cam terbakar juga.
Mamat2 tu tak sedar ke dorang pun ramai jugak.
Dorang pun borak jugak kuat2.
Ketawa-ketawa.
Kitorang gegirls ni gelak takpe la jugak...sore kecik...kiut je..
Yang abang2 tu gelak lagi la...
Bapak parau garau lagi seram sampai naik bulu tiak..
huhu

Dah r, sebnanye bkn nak citer pasal abang2 tu.
Ak nak ckp di sini bahawa pada hari itu baru aku rasa ak syg sangat kat memembe ak ni sume.
Yelah, kitorang tak pnah lepak reramai cenni.
Kak Wana, Kak Su, Dewi, Nor, Nadia, Niena( halo polis), Yasmeen, Anis, Fit, Syaza.
Yang boys tak follow.
Yang bangsa lain pun tak follow.

You guys rocks!

11 comments:

Julicious™ said...

Ramae nyew kwan hg..Hihi..
Cm happening gler!

Nad Eusoff said...

ramai..ni baru gegirl..
ahaks..
boboy tak letak lagi..
huhu

Nad Eusoff said...

ramai..ni baru gegirl..
ahaks..
boboy tak letak lagi..
huhu

ayusolo said...

okey lagik tu kalo kene sound cenggitu, kitaorg nyer kecoh dulu masa bbuka reramai dkt umah sewa aprtment, budak bujang umah atas baling2 batu lagik suh senyap skit...hehehe...

p/s : thanks singgah..

jot said...

eh!cik nad...cam boley buat team bola la kengkawan kamu tuh..

kemsalam seme...lobikanlah sape2 yang single untuk aku..hahahaha!


~chilled!~

adie_kun said...

salam....

hehee..

adie minat gak anime Sailormoon nih.....

bestnya berbuka reramai ngan kengkawan kan....... seronok and terasa kemeriahan berpuasa.....


apa pun nad....adie nak ucapkan time kasih coz sudi baca blog adie and bagi pandangan n pendapat buat adie.....adie hargainya n terharu......

semoga Allah memberkati kebaikan yg Nad lakukan....

InsyaAllah..

Amin....

Nad Eusoff said...

jot!
half of them are single...
per lagik?
masuk jarum ar..

buYut Gurl said...

meriah nya....
lapar perut tgk ayam tu..
hehehe..anw,thanx singgah...
sng2 nnt link la..

Umi Mia said...

Hi Nad,
awat tak tanya abg yg sound tu..dia nak join ker...kalau akak..dah tentu2 akak plak dok meja diaorang...muahuahua....

Nad Eusoff said...

Umi Mia- Hik hik..bwat lawak senin la sis ni

shafa said...

mmg ler best kl lepak rmi2 mcm tuh kan...
terasa cam tpt tuh kite yg punye...

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar