Sep 28, 2008

KAYAP SUDEYH

Dengan ini sy mengisytiharkan bahawa sy nak tutupkan sesi shopping menyopink sy.
Hahah..iyolah tu..
Byk menda dah beli...tp yg gamba di bawah ni yg latest sekali.
Byk jugak perabih duit kali ni..
Adui la mak...
Ampunin gwe ya mak abah, sudah byk uang dihabisin!

Tp kan...ada org tu masih mengajak sy teman dia shopink besok.
My B ler..
Aduh sure ak shopping lagi ni...
Kayap...
Ada ke patut..org raya nak shopping baju, seluar...
tp my B?


"nak bli fone, bli bju, sluar, songkok...."

Beli phone??? Handset pon nak raya ke?
Ouh..sebnanya handsetnye hilang dicurik teman serumah...
Jadi beli baru la...
Elok la tu, sedekah fone kat org bulan2 pose.
Okeh. Hampir berbuka. Mau nolongin ibu masak. Chiao

11 comments:

buYut Gurl said...

wah ko dik..beli perfume raya lg...
wangi x prfume tu??
akak xpnh bau la..

Nad Eusoff said...

haritu tanya sales girl tu dia kata itu yang most peberet skunk..
so rembat le..
sedap juge baunye..

natural observer said...

salam kenal..utk pminat MUSIC n PHOTOGRAPHY

ayusolo said...

waduh..perfume pun ader utk raya...kelas ko nad...ehhehehe...

Nad Eusoff said...

ayusolo- hari raya, bau badan pun kena baru..huhu

jot said...

uh!perfume paris hilton...

eh kamu elok beli barangan buatan malaysia..

penah denga perfume cap ziton sameon?hahaha

neway,tahniah bejaya sopping sakan..

buatkan aku rasa jeles yang amat...

~jeles2~

Nad Eusoff said...

jot- kaw ini buat aku gelak segelak gelaknye di pagi hari

cokolat said...

waa dek.. sgt chantek botol ituuuu... nak jugakkk!!! wangi tak???

**tq for link mine... i'll link urs ok..;)**

Cyberwira said...

salam nad.. thanks for add my link.. i add gak k..dalam kesempatan ini saya ucapkan selamat hari raya pada nad dan keluarga.. semoga beraya lah dengan penuh kegembiraan dan keinsafan kerana perlu diingatkan, lebaih ramai org di luar yang tidak bernasib baik dan tidak dapat mengecap kegembiraan di hari lebaran.

selamat hari raya maaf zahir batin dari cyberwira@lancangkuning

adie_kun said...

wah bestnya...
bershopping sakan dia kan...heheh..
apa pun jangan berlaku pembaziran gitew......heheh

taun ni adie just beli ala kadar saje..

apa pun nak ucapkan.

SElamat menyambut Hari Raya Aidilfitri.... Maaf zahir dan batin jika adie wat pape salah and what so ever kat nad ek...harap dimaafkan.....

raya2 tu makan beringat...hehe

(^_^)V

Nad Eusoff said...

SPECIAL THNKS TO:

PUAN COKOLAT
EN. LANCANG KUNING
MISTA ADIE KUN

DAN PADA SEMUA PENGUNJUNG BLOG INI.
SY HARGAI KAMU SEMUA

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar