Sep 23, 2008

TGV PAK KU PUNYE

Huhu..kejam gile tajuk.Nih citer lama.
Tp ntah napa baru nak update.
Last week the three of us which means Niena, Fit and Me went to TGV klcc to catch a muvie...
At first we were thinking to catch the love guru, or halloween but at last pilih AngkerBatu.
Ha..this is an horror muvie indon mali.

Kenapa kami mahu menonton Angker Batu????(Walaupun cite dia so-so aje, tp part seram dia bwat meremang bulu tiak)

1. nak tgk love guru, karang bnyk gelak, pahala kurang, air liur kering, dan kami tak suka air liur abis sbb kami mementingkannya di bulan pose ini.
2. nak tgk Halloween, Niena tak suke cite ngeri bunuh2 kejam2 nih...diakan suka tgk kartun kan kan kan (adoh sure kene 'kelepuk' ngn Niena kat klass nnt)
3. yg saya pula, tak kisah cerita apa. asalkan sy boleh habiskan duit pd hari itu. (sengal bingal)
Look at the pitchas above...sedap je Niena ngn Fit wat sesi fotogedik in panggung. Actually tak ada sapa2 kat ctu. And that time i feel like TGV is my dad's!
Ahaha...Bayangkanlah..
Citer nak dekat start, baru dtg satu akak duduk kat belakang kitorang. So total just the 4 of us yang tgk citer momok nih. Niena ngn Fit menjerit sakan...bile antu kuor..
I cover cun dulu..tp kantoi gak time antu dia tahap melampau..kuor jugak anak tekak menjerit.
But akak belakang tu relaks je...dah r duduk sowang...idok die takutnye momok berdarah2 tu..ish ish ish...

Niena ke Fit ntah..buleh buat lawak pulak..'Kaw check akak belakang tu dia ada ke tak..ntah2 dia...."
Ada ke deme nak kata kakak tu momok..hiks...sory kak...guro2 bulan pose..

Mmg tak patut betol lah..
Dah lah citer momok, tgk 4 org je dlm satu panggung.
This is where TGV klcc is my dad's...hakhak
Byk lagi keje bodo yang dah dibuat oleh kami semasa citer blom start lagi...
Sbb takde org..
TGV bapak aku punya..haha

Tp citer tu best jugak sebnanye...nonton time weekdays..kene lak time org keje..mmg ar takde org...

Ha...teladannya di sini jgn tgk citer momok kalo ada sikit je org..
mau tercabut anak tekak jerit umang ai..
hakhak






10 comments:

shafa said...

hahahahaaaa...kl ada org ramai xdpt laaa nak jerit kuat2..akak belakang control tahap gaban kot.

ita.itu said...

haha..sikit je ek..salam kenal dik

Julicious™ said...

Huh?
korunk tgk muvee ade 4 org je kt dlm panggung??!!
Best gler..haha..
Bley wat projek kowt..XD

adie_kun said...

hehehe....

camtu kan....sonok la korang menjerit sakan ek....

huhu~

wah kali last g wayang citer babylon...

very the citernya...

buYut Gurl said...

berani ek tgk antu...
akak idak la nk tgk..
penah mimpi antu pas tgk cite ju on dulu2..

ayusolo said...

bestnyerrrr...wayang itu daku yang punya...korang nak jerit separuh nyawa pun takper dik...takder org nak marah sebab setakat akak sorang dkt blkg tu kan...hehehe...

Umi Mia said...

pernah gak jadi cam tu dulu...untungnya jadi student ni..kita selalu boleh tengok wayang time weekdays yg tak ramai org..dah kije...nak tengok wayang time weekend pun dah takder masa...alih2 tengok DVD jer lah kat umah ngan anak...sob sob...

Nad Eusoff said...

umi mia: alamak sis...jgn ar nangis..hekhek...

cendawanintim said...

uihhhhhhhh, takder orang ke tengok muvi tuh, sampai bergambo sakan???!

akak link yer..

Nad Eusoff said...

thnks akak

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar