Apr 30, 2008

WALKS TO IKEA

Hai! Hmm, harini aku just nak story pasal kegiatan aku dan parents aku jekh. Citenye camni. Parents aku der plan nak renovate umah dis year. But still in discussion. Pastu aku tgk depa dua2 free arinih. Yang mak aku plak ajak g Ikea sebab nak cari idea nak tgk furniture arrangement, and memacam agik. So my dad follow la idea my mom tu. Kitorang gerak Ikea dalam kul 2 lebih.

Actually dah lama aku tak jenguk Ikea nih sbb bz and takder menda nak bli. So since mak aku dah ajak, per agi, join je ar.

Nih je la pics yg bley aku share. Most of 'em gamba katil. Sbb aku ske sgt katil yg chantek2. And aku dah cakap kat mak aku, lepas je renovate umah, bilik aku mesti cun cam gegamba bawah ni. Kekekeke.


4 comments:

adie_kun said...

thanks for your comment ya nad.....

wah....cantek ar pic bed2 tuh.....
mesti lena kalo tido.....n lepak bilik pun tak terasa serabut......huhu~~

(^_^)

Anonymous said...

nice.. haha..
if sis pun blur nak pilih msa satu..
huhu.. nice.. choose the one make u extra comfortable.. the most lew kiranya..

aLeXaNDeLLa said...

nice.. haha..
if sis pun blur nak pilih msa satu..
huhu.. nice.. choose the one make u extra comfortable.. the most lew kiranya..

Minister Of Mind said...

ada terfikir tak..
sape lah orangnya yang menyediakan concept interior dalam IKEA tue kan?

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar