Jan 30, 2009

GENTING FOR THREE

Nih entry album bergambar seterusnya.
Haritu, balik je dr Penang, tros menggiler g Genting pulak.
Dis time g sane wit ma besties, Niena and Nad (yer, nad jugak namenye)
Gerak pagi kul 8, smpi uma dkt kul 9 mlm.
Dgn ponek lolah nye aku upload gamba2 berfail gedabak nih.
Ahaha.

Cable Car GentingMasih awal pagi. Dan suasana masih berkabus. Feeling omputeh celup bila asap kabus berkepul kat mulut. Ekekeke. Jgn muntah k.Sebelum melantak Meribraun.
Menan aku paling ske kat blakang tuh. Niena kaw tak ley trime ag menan nih ek? EkekekeMenan paling "vodo tercabut jntung ngn nadi brachial aku" yg tak aku gemari. Tapi ada org hati kering ada hati mau naik itu bnda lagi. Cancel nok, mak nyer jantung kat atas langit tu pun tk ambik lg.
Jalang-jalang cari menan.Ngn si ALLIE kemba aku.Nok, da ptg pun cm pagi lagi tau. Heven je rase. Kalo sesape gado ngn laki ke, nek sini tonang2kan hati yo. Tp mak jumpe laki baru kat sini. Ni dio.Agak2 tunjuk kat anak kak Cok ngn kak Tijah, dema lalu tak nengok muke laki aku neyh? Kuikui..layannnnPestaim aku ngk Statue op Liberty nih duduk. Selalu kat US tuh dia diri jek...lenguh kot???Setarbak di Indoor Genting.Menda nih HARRRROOOMMM aku nak naik. Ngeri bulu tiak aku ngk owg bepusiang-pusiang..

Ke Kedai Cokolat Beryl'sNiena ada hati nak jilat cekelat besor nih. Jilat le ko, mak nak balik.Bye bye gonting, ari laen mak n pren dtg lagiks. Len kali overnite sane tros yer kawe-kawe ku.

18 comments:

cik wanie said...

wah wah wah,
sakn berjalan-jalan yer,
hurm...

akk pun dah lama x g genting,
last pegi thn 2007,
hurm...

rindoo nak main kat genting theme park,
han han han

bungaditepijalan said...

sronoknye diaaaaaa.
:)

razifembi said...

nice vacation three of u had ...

next vacation will be ???

im waiting for the story ...

but im seldom blogging rite now ... if im late ..sorry me yeahh

Nad Eusoff said...

CIK WANIE- tapew2 nextime cik wanie jalan sakan yer

BUNGADITEPIJALAN-sekali-sekala kak..
huhu

RAZIFEMBI- huhu, takpew..talak kisah punyia..

farah amoi said...

ohoooo
ur besties kan...
cam twin ngan nad
kan..kan...
pandai nad cari kawan yea
seiras tp x sama
muahhahah


re:
ooooo..nak kasi calci yum yea....

AlexAlabasta said...

Wow, best2~ Teringin nak pergi b4 uni ends... (Okies, admit x pnah gie genting)

Nice photoes too! Good job.

punkstereo said...

Cik Nad, ini dah jadi photo blog eh? =)

Cyberwira said...

CW dah lama tak ke genting.. bila nak pi lagi? leh pi sama2 nanti. hehehe

z@md0tc0m ^^ said...

bestnya dapat jalan-jalan.. ^^
gambar 12 dr bawah..cantek aahh..berkabusss..


p/s: dh lama tak pegi genting ^^

cokolat said...

jelessssssssssssssssssssssssss!!!!!!! lagi jeles tgk hasil2 tangkapan pemandangan itu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

akak takot ok naik cable car itu... rasa sungguh membunuh!!!!

YOamikutdare said...

orang baru cadang nak pergi jln sana... ishk ishk dah sampai dier yer... tiap2 kali balik kelantan nak singgah tapi tak kesampaian... next time... laaa.... bila tngk gambar nad shot & upload, pergh membuat kan hati ini lagi tidak sabar.... kerja banyak katakan... Nad ader cadangan nak masuk kelas photography tak? kat kl... boleh sama2 belajar... heee...

Diana-k said...

oit dikk...
jalannn tak hengattttt dunia weh...
*jeles*

farah amoi said...

nad,

ada homework utk kamu!!!

tigrismalaya said...

uiiii besnyer dia jenjalan...lama x pi genting...bila nak gi neh..

Wawa_Nadwa said...

best nye gi genting.
tapi bile akk gi ashik ujan ajoo.
hehhee!

main 1 2 game dh pening2 rs nk muntah.
hahhahaha!
cmno nk main yg lain2.

=P

marinahunny said...

besh nye jln2...nk g genting.......!!!

oyen said...

genting??
besh2..

adam06 said...

pics sume cantik sis ..i likee ;>...chayoo!



regards,
yanti,
www.loadpoint.blogspot.com
www.rosyanti.blogspot.com

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar