Jan 4, 2009

GATAL HAPDET

Besok ada satu paper je. Paper Academic Writing je. So leh ye sy update barang sedikit story? Nyway dah ganti balik menda yang hilang tu kan. So here's the picSo alkisahnya sy beli model yg same balik pada 31 Dec 08. Sbb sy dah kata sy chenta itu fon. Dan sy juga tamo abah saya tau akan kehilangannya. So bli ar yg sebijik. So, left adalah kotak utk the previous phone. Yg the right yg the latest la kan. Tapi same sajork.
Ehehe. Motip betol la kat umah ni dah ada 3 kotak nih. Sbb my dearest bro pun pakai dis fon gak. Tp lain kaler. Umah kakak sy plak ada 2 kotak lagi. Since she n her hubby pun pakai model same gak. Motip berjemaah pakai model same ye.

So, apekah motif sy membeli hp yg sama selepas hilang hari tu? Adakah sy tamo terkeluar dr jemaah? Ekekeke

Then pada 01.01.09 hari tu sy ngn mom g celebrate my dad's bday. My abah tuh baby new year. Ekekeke.
We celebrated kat Pizza je. Ye la, aku kan student. Nak beli hadiah mahe-mahe tak buleh le gue, so banje makan jek.
Uhu..Motip takda gamba Abah? Aku nak snap je dia pandang lain. Adui la.

So dah la. Itu je entry cenonet kali ni.

p/s: Rabu immunology, lomah somangek den!

9 comments:

chotz said...

aku jeles banget same ko nad.. tak sukkeeeeeee!!!

*sape nk menderma henpon, sile bgtau aku.. hohoho!!!*

Nad Eusoff said...

CHOTZ- ko nak jles watpe..
aku sodeh nih duit terobang..
ekekeke

nyway bukak ye tabun utk darfur version chotz..
derma seikhlas mungkin...

nnti aku tlg pomot, panggil Mawi nyanyi lagu tema

Cakap Kosong said...

hapi bezdaylah kat abah ko....

tigrismalaya said...

wei...budak kecik takleh pegang duwit byk2...

byk duwit adek, meh sini akak tlg pegang sket...hehehehe...

cokolat said...

apsal akak ko ni nampak lasagna tu lagi hebat dari hp baru itu?

Abdul Wafi said...

happy bday abah.

btw, saya pon pernah hilang hp yang sama. huuh..


and pula, tahun ini sampai 4 kali hilang hp



btw, awak ini student cosmo juga ke?

z@md0tc0m ^^ said...

hehe pandai cover line ekk? pandai..pandai..kalo beli yg sama br la abah xperasan kan??


p/s: nak beli henset james bond lak

Nad Eusoff said...

ABDUL WAFI- yup, sy budak cosmo.
kamu juga ke?

xijie{a.k.a} summer said...

thnx 4 da advise..
hu3..
btw..
rsw lapo lak tgok pizza 2..

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar