Jan 23, 2009

ENTRY BERFOTO-FOTOAN

Aku pun tak tau nak ckp cener ghopernye entry kali nih.
Erm entry terabor kot.
Yang pasti penuh gamba aja.
Nih sume gamba kat Penang baru2 nie. Setelah ditapis 14 peringkat, nih saje k hasilnye.
Ahaha, letak lagi byk kang ada owg sakit chikungunya kang! Hiks

Lorong Kulit (tempat menjual brg2 antik dan pak cik2 antik pun ada..ahaha)Char Kuay Teow nih rm 2.50 je k, tp sedap heven ko..Padang Kota
Pasar ChowrastarSini best okeh..ada byk giler buku 2nd hand
Mmg la aku nih tak ulat buku sgt, tp aku rembat gak la 4 bijik buku yg best2
Actually aku mmg minat gaks ngan english novel
Sgt berbaloi hoke
Punye la byk lot kedai2 buku nih, smpai pening aku

Queensbay Mall/pemandangan dkt ngn Pulau JerejakBalik Pulau/Teluk BahangActually aku nih dah tak tau nak hapdet ape
So maybe lepaih ni entry gegambos kat Genting laks.
Uhu, hari tu sampai je kl ari senin, selasa tros semangat owliday ngn my besties kn Genting
Hazab ko tidor tak cukup

C ya on the next entry ya

20 comments:

cik wanie said...

wah adk gambar2 kat penang yer,
alahai,
dah lama x g penang,
rindoo rasanya tau,

penang!!!!!
aku merinduimuuuuuuuu

cokolat said...

ko sejak2 ada camera canggih ni.. kemain amek gambar pemandangan je ehhh... gambar orang dah takde dah!!!

bestlah ko g coti2 dek.. penang lak tu!

AlexAlabasta said...

Eh, kedai buku terpakai tu katne? Nak details sket! Che' ni oghang Penang saja, tapi taktau mana nak carik buku 2nd hand~

(Penggemar Novelhut sejati. Tak main ah Kinokuniya ke, MPH ke, Popular ke)

adie_kun said...

chantek la pic2 yg nad amik..
mesti kamera power nih..

wahhhhhh.. jeles.. heheh.. tapi kalo adie pun ada kamera best..
memang lantak amik pic..

suka.. suka.. suka..

(^_^)V

Anonymous said...

Sekadar ingat mengingatkan. Doa Qunut Nazilah

“Ya Allah, sesungguhnya kami bermohon pertolongan Mu, kami meminta ampun kepada Mu, kami memohon petunjuk dari Mu, kami beriman kepada Mu, kami berserah kepada Mu dan kami memuji Mu dengan segala kebaikan, kami mensyukuri dan tidak mengkufuri Mu, kami melepaskan diri daripada sesiapa yang durhaka kepada Mu.

Ya Allah, Engkau yang kami sembah dan kepada Engkau kami bersalat dan sujud, dan kepada Engkau jualah kami datang bergegas, kami mengharap rahmat Mu dan kami takut akan azab Mu kerana azab Mu yang sebenar akan menyusul mereka yang kufur Ya Allah, Muliakanlah Islam dan masyarakat Islam. Hentikanlah segala macam kezaliman dan permusuham, Bantulah saudara-saudara kami di mana sahaja mereka berada. Angkatlah dari mereka kesusahan, bala, peperangan dan permusuhan.

Ya Allah, selamatkanlah kami dari segala keburukan dan janganlah Engkau jadikan kami tempat turunnya bencana, hindarkanlah kami dari segala bala kerana tidak sesiapa yang dapat menghindarkannya melainkan Engkau, ya Allah.”
Sumber: JAKIM
View Profile: Rantong

Nad Eusoff said...

CIK WANIE- penang mmg best!
rasa cam nak stay sane jek!

COKOLAT- alang2 memori 4gb kak, snap je la gamba ape pun..ahaha
kalo akak ada pun sy snap gamba akak smpai lenguh kot..ahaha

ALEX ALABASTA- dekat ngan area Penang Road, ada Pasar namenye Chowrasta..kat dlm tu ada kedai buku2 terpakai..

ADIE_KUN- tawu takpe..best ler men snap2 nih
exercise jari rasenye

Cyberwira said...

wahh cantik tul gegembaran ko tu yer.. sampai terinzal abg menegoknyer. hehe

z@md0tc0m ^^ said...

Huhu..
cantik arr gambar ^^
seronok la ye dapat jalan2 mkn angin ^^


p/s: tengah cari model..hehe

Nad Eusoff said...

CYBERWIRA- pheww, smpai begitu yer..
ehehehe

Z@MDOTCOM- ehehe, buleh kah sy memohon? sila muntah okeh..ahaha

S Y A M I R A said...

whoaaaaa!!!!!!!!!!!
sngt besh pi jln2..walk2..mrangkak2..
sngguh terharu!!
huhuuhuu..
newey,x tapau kuey teow tuh??
huhuhu

razifembi said...

hi nad ,

I think u had found the soul of Mutiara Island ...

welcome ...

btw where u had ur chow kow teow?

Nad Eusoff said...

RAZIF EMBI- CKT? ow, dkt stall yg dkt ngan Lorong Kulit tu..
huhu
sodap..

farah amoi said...

aiii
mai penang x habaq pon
kalau x..leh jumpaan...

siap g rowt walk lagi tuhhh

best nye
sejak ade senjata baru niii
superd je image dia...

cendawanintim said...

dik, akak pasti ko ngambik gambo guna kamera baru tu kan!!

konpemmmmmmmmm kan!

Wawa_Nadwa said...

cantik seh pemandangan kt sane kan.
pkai pon kamera canggih so kualiti pon mestI MANT0oPP!!~

HIKS!

=P

Mya said...

i pun baru blk penang.. nice kan penang... :)

nad, i link your blog ek?

Suffian salim said...

Penang best kan..heaven gile sbb food² dia terbaik. :)

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

macam baca album!..he he he

Cakap Kosong said...

gambar char kuey teow ko nih kan menggugat iman aku tollah! len kali jgn capap gambar makanan nok!

Nad Eusoff said...

FARAH AMOI-len kali sy mai penang sis banje nasi kandaq na..
ahaha

CENDAWANINTIM- aik mane tau nih? sis, capapkan la image2 dr camera baru asben sis..

WAWA_NADWA- huhu..mantopppp tuh..berdengung bibir nak nyebutnye

MYA- i'll link urs too k..mwahs

SUFFIAN SALIM- penang sesuai utk org gemok mcm saye..ahaha makanan heven jek kan

CIKGOODEN- ha iyolah..den dah koba dah

CAKAP KOSONG- nak jujak, nak jujak

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar