Jul 5, 2008

MENUNGGU KELAS MS. NAZNEEN

Wah..busannya tadik. Gap between classes lame bgt. So aku on9 la buat beberapa ketika outside the class. Sume member pun lepak situ. So, ader yg gi mam, ader yg dah mam, then lepak sini, ader yg wat discussion psl group presentation, dan yg paling ramai dema tgh siapkan lab practical utk class Ms. Nazneen miss world itu. So, since aku takde apa nak buat, aku pun on9. Wireless la katekan...Nih kasik close-up sket, dema yg tgh wat lab practical...hoho
Haha, amek kesempatan. Tgk monitor laptop ku, der tulis Myspace..Tgk, dema dok wat lab practical lg...busan la...der gak mmber lain yg dah siap cam aku, tp dema dok meja lain. So aku on9 la sensowang...

Akhirnya Ms. Nazneen sampai, dan kami terus ke lab Bio Chemistry. Ada aktiviti penimbangan chemicals kt depan nu. Depa tu next group, group aku dah pi rekod everything td. So, maknanye lepas nih ade lab practical lagi. Like always. And it will be forever kot. Sbb MLT mmg kena buat lab practical. Yeahs!

**Suka buat lab practical, tp pecah pale mikir time nk wat discussion section. Huh!

3 comments:

Anonymous said...

huhhhhhh...amik gmabar aku snyap2 ..
xbik tau... byar royality..

Nad Eusoff said...

haha..marah bebeno kamoo..
xnak bayor!
hikhik

Theresa said...

Thanks for writing this.

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar