Jul 24, 2008

INTEBIU

Few days ago aku g repair hp kat Plaza Berjaya. At the SE centre. Masalah hp ku adalah loudspeaker nye tak berfungsi. So, i went there wit ma mom.

Tgh syiok berjalan nu, then these two makhluk came to us and asked us whether boleh interview ke tak. Aku nmpk je serombong( camera la) segedobok besar nu, aku dah cuak dah. Hikhik. Ape lagi, aku cabut, mak aku je ar yg kena intebiu. hikhikThey asked my mom bout the current tourism scenes in Malaysia. And whether penting ke tak kita promote malaysia guna iklan2 semedang bagai...
Pastuh soklan dia ape ek? Ohh, makanan apa yg best kat mesia ni...
Pastuh der la few questions lagik yg aku dah lupa.

Then lastly they asked my mom to say this:
"Malaysia welcomes the World!"
Afterthat tamatlah sesi interview kelam kabut itu.Informed that they r from Astro.. hikhik..
Wat malu jer weyh...
Tapi what a interesting experience....for my mom! not for me la kan..
okeh, chow!

3 comments:

muhd epy said...

fames la mama ko nnty..

oRanGeLiLY said...

ngapenye larikkkkk?bile lagik nak masuk tv?hihi

syafira said...

hehe cam best pule, biler ek tayang kat tv..pepun slam singgah :)

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar