Feb 28, 2010

Model Ariani yang Handsome?

Well, last Saturday I went to my sis' house.
Isi hati ni memang membuak-buak rindukan my Dada(Darius) tu...
Aiseh...only God knows how much I miss him everyday in my life...

Once I got there, mmg nak cium sgt lah budak masam tu..hikhik
Berapa kali punya tangkap dia, and he's got so many kisses on his cheeks...from me and my mom..

The most memorable thing on that day was his doings..
Mmg dahsyat perangai dia haritu...sentap if Ekyn Mawy tgk... hakhak

Adegan bermula apabila aku menyarungkan benda tu ke kepalanya.
And for God's sake he was acting like nothing happens.
Dia ada jugak pegang2 benda kat kepale tu...but he can still toying around, playing with his to beloved twin bros.

Wanna have a peek on him? TADDAAAA!!!!!
Dari kejauhan..model lelaki pertama memperagakan koleksi tudung Ariani. Berbaju oren dan berseluar pendek.Sempat betulkan pulak tu!
See! Seluar pendek dan bertudung labuh! Still, he insisted to not remove the tudung.Darius sdg duduk bersila dan tgk tv!

Then nak dijadikan cerita, setelah lama berada di situ, my mom decided nak balik. So she asked Dada for the tudung. Dada pun boleh cabut tudung tu and passed it to me. Ingatkan dah tak ada apa-apa. Seeing that he's focusing on the tv. But bila dia toleh je, my mom tengah pakai tudung tu, terus hentak-hentak kaki mintak balik dat tudung. Siap nak nangis pulak tu! Adess!

Then my sis terus menggelabah cari tudung. "Jap2, ibu punya tudung pun ada!" Ahahahaha
That time I laughed so hard...teringatkan si budak boy ni nak jadi hape pakai tudung! Hazab nok! Ahaha

Then my sis returned, with two other Arianis...and Dada seemed so delighted to see the tudungs. And then apa lagi....mari kita cuba nokkkk!!
Sambung bermain setelah senang hati.
Adess...I'm the one who supposedly tutup aurat... tp macam mana my nephew plak yg tutup aurat dulu ni??? (garu2 kepala memikirkannya)

And to put an end to this entry, Dada said "let's go PINK!" (ahahaha, penipu nau la kan if dia yang ckp!)
Jelingan maut!
Sedikit info mengenai Dada:

His name is Mifzal Darius.
My sis' youngest son.
He's only 2 years and 3 months old.
He's got two eldest twin brothers which are 6 year old.
Apa tengok2? Jeleskah? Yes I'm a pretty boy...so who the hell r ya? hikhik (sudah terang lagi bersuluh Asu dia yang cakap neyh, bukan Dada...) ahaha explicit content. Kindly leave this page with a smile in your face... :P





9 comments:

Ms.minami said...

ohh comelnye
aku terpikir si darius ni panggil kau apa ye??
ahahah
makcik nad :)

Nad Eusoff said...

hahahahahahahahaha
adesss!
makcik!
dia memanggil aku Asu jew..
makcik? so not hebat! haha

momma HD said...

..aiii..update jugak yea
berapa taun x update ni?
still remember me?
masuk blog ni...
http://kak-yah.blogspot.com
ni link baru..try la masuk kot2 ingat akak lagi...
hehehhe

Eyriqazz said...

hik3,handsome n comel sekali...

drBOND said...

jangan selalu buat macam tu...

kalau selalu buat..nanti bila besar dia akan mengalami gangguan kekeliruan jantina ie sexual oriented disorder.....

nanti bila dah besar teringin la plak pakai baju pompuan...

adoi..tak pening??

Faiz Daong said...

kalo besar dia jadi cik pok jgn salah kan sesapa yer..hahaha

marinahunny said...

oohhh tomeinye! ahhahaha

lama x singgah blog nad..

mmuaxs!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hahaha...cute bang!!

Anonymous said...

geotorelxzp credit card interest
consolidation loans

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar