Mar 9, 2009

HIDUP SEMULA?

Atau erti kata lain mati idup balik la...
Ahahaha
Lame gile kan aku tak hapdet barang sebarang story?
Ini semua kerana aku disahkan menghidap penyakit M.
Doktor telah mendiagnos bahawa penyakit aku berada di tahap ke-3 wich is the most dangerous phase.
Maka aku pun telah dikuarantin kan dan telah dibrainwash selama beberapa abad.
Dan sekarang aku kembali.

Alhamdulillah penyakit MALAS aku dah pulih. Wahwahwah
Actually tak la malas sgt, tp banyak menda kena buat pun ada.
Lagipun sem ni tough sgt. So aku dah cam giler da.
Psstt, giler FB pun ade! ngehngeh

So last week, balik dr kolej, aku ngn memembe g mam Mad Cow Disease. Sory tak boikot, just tak tahan hargenye murah. Jgn ludah saya keh.I went there with Yasmin, Syamin, Nadia n Niena. Had lots of fun there. Meka buddies paling giler. Nih kat Jusco Wangsa Maju tau, yew ar, sejengkal je dari umah aku.

Then, moving to toys section...actually nak ke stationery section, coz pencil case yasmin dah berlobang empat, tapi singgah jap men picit picit teddy.Yang kurus pegang teddy besar, yg tong dram pegang pikachu kecik. terbalik kot betol.

And the most important thing of the day, when i got home, mom is cooking. Mak masak lmbt petang tue. TAPI.....Motif APAKAH?
Mak ada marah sesape ke tadi?
Bukan adik an? an? an?
Hehehehe
Kalo ye pun sudip kat bawah tu mak
Relaks k...
Muahahaha

25 comments:

Alam Setia said...

aduh...laparnya

farah amoi said...

lor...wujud lagi ker...?


ooo...penyakit M ke?
ingatkan penyakit kuku & mulut
muaaaahhh....!


hehhehhee...tuh bukan mak kamu ngamuk tuh
tuh petua nak suh masakan jd sedap tuhhhhh!

suw said...

uih..sudip ke bawah..sape yang ngamuk tu heheheh

FaizalZul said...

ish2
malasyer die
hehehe

mizzelle said...

ayoo..tu maknenye protes tu dikk..mak suro adik yg masak..so tnjuk perasaan ar tuhh..hahahaha

afiq said...

hoh? sye pon da terbabas... ampunkan daku....

cokolat said...

haaaaaaaaaaaaaaaaa... idop pong!
tu je nak komen...
hiks!!!

chipsmore said...

ii..i link u k ;)

z@md0tc0m ^^ said...

amboi..lama sungguh menyepi..
rindu nk tengok hasil tembakan kamu ^^


p/s: laparnya

Cakap Kosong said...

kalau camtu...akak ko nih, kira dah bepuloh2 kali mati idop balik lah nih!!malas jerkan nok nak hupdet2 blog nih!

Cyberwira said...

banyak sih..leh habis ke?

bungaditepijalan said...

gila byk u allmknnnnnnnnn

kuIna Jentayutiara said...

penyakit M... bahay tu cepat g jumpa DR.M

cendawanintim said...

perghhhhhhhhh dik, banyak nyer ko memborong burger...ko wat naked party ke per??!!

~ Lady ell ~ said...

nad,ko melahap ke ngan burger2 tu...tk de pulak sampai kt sini yer...

~ Lady ell ~ said...

nape ni nad...baru hidup dh padam semula...ke,tinggal nyawa2 ikan je blog kamu ni...meh akak tolong bg nyawa nk tk?

fezaL Mohd said...

mcd tuh perhh
sedapp

eee post nih meyebbkan daku
nk pergi mcd.

hahaha

tigrismalaya said...

yer la nad...akak pon bukan laa malas sangat nak hapdet tapi kitakan ada kekangan2 lain mendatang...hehehehe...

btw, nice pics dek non...

honeydontspeak said...

you've been tag dear!

Wawa_Nadwa said...

nape lameeee tak update nihhhhh..
wenduu..
hiks!
=P

AlexAlabasta said...

Tok tok tok!

Nad, biler nak balik ke blog? Rendu seyh~

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

mana la budak ni ilang..haih...

idup ke lagi?..sehat ka?..sapa sapa kenal buleh tolong cari budak ni..
terik dia masuk blog balik..

razifembi said...

lama xupdate nihhh

chipsmore said...

bnyaknye burger...hehe..

btw,i link u k ;)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

THANKS FOR BROWSING

Lemme know if you want your blog to be linked on the sidebar